מכונת אספרסו Rocket Evoluzione R

900095
  • 9,449.00
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
מכונת Evoluzione R הינה מכונה מקצועית בעלת מפרט טכני כמו של מכונות הקפה הקיימות בבתי הקפה,
השימוש במשאבה רוטורית מבטיח ביצועי משאבה שקטים וחזקים המאפשרים שימוש במיכל המים של המכונה
או לחלופין לחבר את המכונה ישירות להספקת מים חיצונית.
מהיום עם בקרת טמפרטורה PID, ועם דוד בעובי 9 מ"מ מבודד. ניתן להגיע ליציבות טמפרטורה משופרת .
ניתן לקבל בגירסת Cellini קומפקטי: דפנות המכונה מנירוסטה מצד ימין ושמאל שטוחות. תופסת פחות מקום על השיש.
או בגרסת Giotto ללא תוספת מחיר

אחריות: 12 חודשים 
מספר תשלומים ללא ריבית:  5

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    עד 5 ימי עסקים, משתדלים מהר יותר :)
  • מדיניות החזרת מוצרים
    האמור בסעיף זה כפוף לחוק הגנת הצרכן התשמ”א 1980. הזיכוי יינתן בתנאי שהמוצר יוחזר ללא שימוש ו/או נזק ו/או פגם כאשר הנהלת האתר היא המחליט הבלעדי בעניין מצב המוצר המוחזר. במידה והמוצר הוחזר שלא כאמור בסעיף זה, לא יזוכה הלקוח בשום אופן או דרך. יובהר כי ניתן להחזיר את הפריט – שלא נעשה בו שימוש תוך 3 ימים מקבלתו.
    ביטול עסקה לפני שליחת המוצר ללקוח יהיה ללא חיוב נוסף, ויוחזרו ללקוח הכספים ששילם בגין העסקה כולל דמי משלוח. זיכוי כספי יינתן עפ”י האמור בחוק.
    במקרה של ביטול עסקה אחרי שליחת המוצר ללקוח ולאחר קבלת המוצר במשרדי החברה, באריזתו המקורית ובשלמותו וללא שימוש בו, יינתן זיכוי כספי לא כולל דמי משלוח חזרה אל משרדי החברה.
    הנהלת האתר רשאית להחליט על פי שיקול דעתה הבלעדי ובהתאם למצב המוצר, על אופן ההחזרה, מועד הרכישה, או החלפת המוצר.
מכונת אספרסו  Rocket Evoluzione R (מהיום עם PID)
Combination of German Quality & Italian Design Espresso Machine
מכונת אספרסו מקצועית אי.סי.אם סליני אבולציונה
 
תיאור כללי

ROCKET-ECM, חברה לייצור מכונות אספרסו איכותיות, הינה בבעלות גרמנית וממוקמת במילנו, איטליה. מכונות
החברה הינן שילוב מושלם של תכנון הנדסי ובקרת איכות גרמניים בעיצוב וייצור איטלקי. 

במכונת ה- מכונת אספרסו  Rocket Evoluzione R (מהיום עם PID) מרכיבים זהים כשל המכונות המקצועיות הגדולות והאיכותיות של החברה
כגון, Legendary E61 Grouphead (ראש קפהE61), שסתום שחרור לחץ, Pre infusion (החדרת
לחות), ידית קפה מקצועית בגודל 58 מ"מ, ידיות אדי קיטור ומים חמים בעלות בידוד כפול שלא חמות
למגע, ועוד. מאפיינים אלו הפכו מכונה זו למדוברת ביותר בקרב מומחי הקפה והבריסטות בעולם כולו. מר.
דיויד שומר מומחה הקפה העולמי מסיאטל ארה"ב, הגדיר מכונה זו כ"מכונה המפיקה את האספרסו הטוב
ביותר פעם אחר פעם".
 
ובל נשכח את המראה.... מכונה זו מהממת למראית עין, גוף המכונה עשוי כולו מנירוסטה איכותית
מעובדת, מבריקה ללא רבב והינה בעלת מראה מאסיבי ומקצועי ביותר.
 
המכונה מגיעה עם 2 ידיות קפה, (אחת ל"שוט" בודד עם יציאה אחת והשנייה כפולה עם שתי יציאות
להכנת שתי כוסות קפה יחד) + כפית מדידה.
משום הביקוש הגדל בעולם למכונות הביתיות מקצועיות מדגמי סליני וגיוטו קו ייצור המכונות
הביתיות הובדל החל מ-12/2007 ומיוצר תחת השם המסחרי החדש Rocket Espresso.
 
מאפיינים
 
ידית הקפה
ידית הקפה מסחרית מקצועית בקוטר 58 מ"מ ועשויה מפליז מצופה בניקל חזק ומוצק אשר מעולה
בשמירת היציבות של הטמפרטורה בעת הכנת הקפה. רמת הגימור בידית זו עילאית.

 
E61 GroupHead
ראש יציאת הקפה הוא ראש E61 כמו במכונות המסחריות האיכותיות ביותר. ראש זה, (היחידה בה נעשה מיצוי הקפה, חלק זה שלתוכו מתברגת ידית הקפה) עשוי מפליז מצופה בניקל אשר מספק מקסימום שמירה על חום ואריכות ימים. ראש הגרופ faema E61 הינו פטנט רשום איטלקי משנת 1961 אשר ידוע בהיותו הטוב ביותר בשל סיפון המים החמים. המים מסתובבים דרכו מהדוד וחזרה ושומרים על טמפרטורה יציבה בצנרת ומעברי המים המותאמת להכנת אספרסו. ראש מקורי זה שוקל לבדו כ- 5 ק"ג!
 
מזיגת קפה מתקדמת
מערכת מיצוי מיוחדת במכונה זו מספקת מעבר לחץ חלק וללא הפרעות בשונה מהלחץ שאינו תמיד אחיד
הנוצר מרעידות משאבות מסורתיות. לחץ חלק ויציב ברמה זו לא ניתן להשיג במכונות דומות בטווח מחירים
זה בד"כ.
 
החדרת לחות לקפה (pre-infusion)
לפני שלב החליטה מוחדרת לחות לקפה הטחון בכדי להפוך אותו למקשה אחת ורק אח"כ מתחילה
פעולת החליטה. תהליך דו שלבי זה מבטיח מיצוי מושלם של הקפה הטחון, הצלחה מובטחת עם מקסימום
טעם וקרמה.
 
משאבת המכונה
מכונה זו מגיעה עם משאבת רוטורית כמו במכונות של בתי הקפה עם מחברי פליז, חזקה ושקטה ובעלת לחץ מירבי של 19
 בר, בעוד שלהכנת אספרסו מקצועי דרוש לחץ של 9 בר בלבד.
 
ידית שליטה ייחודית עם אלמנט ה- way valve 3
במכונה זו מתג הפעלה ראשי הממוקם בצד השמאלי למטה וידית הפעלה בצד ימין המפעילה את שסתום
ההקלה ואיתה גם מבצעים את פעולת הכנת הקפה. 
כאשר מפעילים את מתג ההפעלה הראשי אור ירוק נדלק והדוד מתחיל מיד להתחמם. כאשר שעון הלחץ
מורה על לחץ של כ- 1 בר (bar of pressure)  המכונה מוכנה לעבודה וניתן להכין קפה.
להכנת קפה אספרסו מעתה ואילך, משתמשים בידית אשר ממוקמת מימין לראש יציאת הקפה. זוהי
מערכת ייחודית מאד כיוון שידית זו בעצם שולטת בגרופ (הראש). בהזזת הידית כלפי מעלה השסתום
נפתח והמים מתחילים לזרום דרך הקפה הטחון ובדרך זו מופעל מתג המפעיל את המשאבה. משנסתיימה
פעולת הכנת הקפה לוחצים את הידית למטה עד הסוף ופעולה זו פותחת את שסתום הלחץ
 (pressure relief) שמשחררת את לחץ המים בקפה הטחון המשומש וכך משרתת גם שתי פונקציות:
האחת, מייבשת את הקפה הטחון המשומש בכדי למנוע ממנו לטפטף ושנית, מקלה על דפיקתו החוצה
כעת שהינו יבש. שסתום זה הינו איכותי מאד ונותן שליטה רבה יותר על פני רוב המערכות הנמצאות
במכונות עם משאבות סטנדרטיות.
 
מנגנון הגנה למיכל המים
בתחתית ומחוץ למיכל המים ממוקם חיישן אלקטרוני חכם, אשר מכבה באופן אוטומטי את מנגנוני החימום
בדוד כאשר מפלס המים במיכל נמוך מדי.
(חשוב מאד, יש מכונות שינתקו או יכבו את המכונה כולה במקרה כזה.)
 
לחץ הדוד
טמפרטורת ולחץ הדוד נמצאים תחת שליטה של פרסוסטט מקצועי אשר מודד את הלחץ הנמצא בדוד
ומפעיל את אלמנט החימום כשהלחץ יורד.
ניתן לראות את לחץ הדוד בעזרת שעון הלחץ הממוקם בחזית המכונה. כאשר המחוג בשעון נמצא
בין 1-1.5 בר, המכונה מוכנה להכנת קפה והקצפה.
 
דוד מחליף חום (Heat Exchanger)
הדוד מנחושת ומצופה בניקל. גדול במיוחד בעל קיבולת של 1.8 ליטר. זמן החימום כ- 15 דקות, אך כאשר הינו חם ובלחץ הנכון הוא יכול להכין אספרסו וקפוצ`ינו במשך כל היום ללא הפסקה. בדוד זה קיים מחליף חום פנימי (Heat Exchanger) המאפשר הכנת קפה והקצפת חלב באותו הזמן.
 
 שסתומי בטיחות לשחרור לחץ ולמניעת יניקה
שני השסתומים הללו הינו מאפיינים חשובים מאד. השסתום לשחרור הלחץ הינו שסתום ביטחון, הפותח ומשחרר לחץ בדוד כאשר זה מתחמם יתר על המידה. השסתום המונע יניקה
שולל את האפשרות שחלב יישאב דרך הידית לתוך הדוד ויזהם אותו, שסתום זה גם משחרר אויר הנמצא
בדוד בזמן החימום.
 
שליטה אלקטרונית
לדוד יש בקרה אלקטרונית למילוי מים המהווה את המוח של המכונה. שני חיישנים, אחד בדוד והשני
מקושר למיכל המים בוחנים את מפלס המים ומתקשרים ביניהם. בעזרת מידע זה קיימת שליטה מלאה
בפעולת המשאבה למילוי הדוד בשעת הצורך וכן המערכת משרתת כאמצעי ביטחון לניתוק הדוד במידה
ונגמרו המים במיכל או בדוד.
 
חמם כוסות
חימום כוסות האספרסו הינו אלמנט חשוב לקבלת אספרסו איכותי וטעים, כוס אספרסו קרה תינק את
חום האספרסו אליה ותמנע ממך את ההנאה. מחמם הכוסות במכונה זו הוא מהחמים ביותר, הוא יכול
להגיע לטמפרטורה של עד כ- 60 מעלות.
 
שעון לחץ מובנה
שעון לחץ חדיש ביותר בנמצא כיום ממוקם בחזית המכונה ומקנה למשתמש שליטה מלאה בהכנת האספרסו.
 
ידית מים חמים נפרדת
ידית נפרדת להוצאת מים חמיםלחימום מהיר של כוסות אספרסו שלא חוממו על מגש החימום או להוצאת
מים חמים בכדי להכין תה, מנה חמה או כל דבר אחר. ידית הדור החדש בעלת בידוד פנימי כפול, אינה
מתחממת יתר על המידה וניתן לגעת בה בידיים חשופות ללא חשש, פונקציה הקיימת בד"כ רק
במכונות המסחריות היקרות ביותר. הידית ממוקמת על חיבור כדורי המאפשר לסובב ולכוון אותה לכל
כיוון. להפעלתה כל שצריך זה לסובב את הברז הימני ומים חמים יוצאים דרכה החוצה.
 
ידית אדי הקיטור
ממוקמת גבוה מהשיש, ארוכה וגבוהה ומאפשרת הקצפה קלה בכל מצב עם כל כלי הקצפה. בעלת חיבור
כדורי המאפשר לסובבה ולכוונה לכל כיוון, כמו-כן היא נוטה לצד שמאל בכדי לאפשר מרחב עבודה רחב.
 גם היא מהדור החדש בעלת בידוד פנימי כפול וניתן לגעת בה בידיים חשופות.
 
מיכל המים
מיכל המים גדול במיוחד ויכול להכיל עד 2.9 ליטר. ניתן להוציאו בקלות מהמכונה למטרות מילוי או ניקוי.
נפח המספיק להכנת כ- 100 כוסות אספרסו (לפי סטנדרט של 30 מ"ל לכוס). 
 
חיבור ישיר למים
למכונה אפשרות לחיבור ישיר למים . הוראות התקנה מצורפות.
 
תחזוקה וניקוי
היצרן ממליץ לנקות (back flash) את המכונה בלחץ חוזר כל מספר ימים. (אם המכונה נמצאת בשימוש
מסחרי ולא ביתי יש לנקות אותה בסוף כל יום.) ניקוי זה הינו פשוט ולוקח רק מספר דקות, הניקוי
מתבצע כדלהלן: יש להכניס 
מסננת ראש עיוור לידית הקפה, להוסיף כפית של חומר מנקה (אבקה),
לסגור היטב את ידית הקפה למכונה ולהפעיל את המשאבה ע"י הרמת הידית כלפי מעלה.
המשאבה תרעיש בתחילת התהליך ותעשה שקטה יותר ככל שייווצר יותר לחץ.
לאחר מספר שניות כאשר המשאבה תשתתק כמעט לגמרי, יש להוריד את הידית כלפי מטה וחומר
הניקוי יפרוץ לגרופהאד דרך ה- three way valve ולמטה למגש הטפטוף.
 יש לחזור על הפעולה עד שחומר הניקוי המוצא למגש הטפטוף ייצא ללא צבע של קפה. לסיום יש ללחוץ על
מתג הקפה להוצאת מים נקיים לשטיפת ראש הבישול. כעת המכונה נקייה ומוכנה להמשך עבודה רגיל.  
 
גוף המכונה
מכונה זו הינה יפהפייה, היא עשויה מפלדת אל-חלד (נירוסטה) איכותית מעובדת מבריקה ללא רבב.
מחמם הכוסות, הפנל הקדמי, מגש לכידת הנוזלים, מכסה המגש, הכל מנירוסטה.  ה –Cellini Premium
הינה בבסיסה מפלדה חזקה והגרופהאד הינו מפליז מצופה בניקל. מה שמקנה למכונה מראה מקצועי
ומאסיבי ביותר.
  
מידות 
גובה – 35 ס"מ. רוחב – 33 ס"מ. עומק – 42 ס"מ.
 
משקל
   27  ק"ג.
 
ארץ הייצור
   איטליה.
 
אחריות ל-12 חודש.
 

 

 

נתונים טכניים למכונה
 
תכונות ROCKET ECM Cellini
מידות  רXגXע  מ"מ  420.5X 350X 330
משקל 27  ק"ג
ראש יחידת החליטה  תרמו- סיפוני 4.05  ק"ג
צריכת חשמל 1500 w / 220 v
צינורית מקציף נירוסטה כפולה עם מנגנון Anti burn
צינור  למים רותחים נירוסטה כפולה עם מנגנון Anti burn
מיכל מים נשלף  2.9 ליטר
שעון לחץ 2 שעונים, לחץ הדוד ולחץ חליטת הקפה.
דוד שילוב של נחושת ודפנות פליז לשיפור ביצועי הטמפ` בציפוי ניקל בנפח 1.8 ליטר
מערכת בקרה לחוסר מים במיכל +
סוגי קפה לשימוש טחון /  פודים
צבע נירוסטה AISI 304
משאבה רוטורית עם שסתום הגנה למניעת לחץ חוזר
אחריות 12 חודש
אביזרים נלווים ידית חליטה מקצועית 58" למנה אחת + פילטר מנה אחת
ידית חליטה מקצועית 58" לשתי מנות + פילטר כפול
דוחסן מיקצועי ממתכת. פילטר עיוור, מברשת ניקוי ומטלית.
 
 
 
x

#{title}

#{text}

#{price}