פפואה ניו-גיניאה -Sigri Farm -מהדורה מוגבלת עם האריזה החדשנית והזיפר 250 גרם

920324
  • 50.00
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
האריזה החדשנית עשויה נייר מתכלה וידידותי לסביבה, שכבת אלומיניום פנימית,
וזיפר, פס סגירה ואטימה חוזרת לאחסון ושמירה על טריות הקפה.
לכל אריזה הוספנו שסתום חד- כיווני להוצאת האויר והגז הדו-פחמני ולמניעת כניסת חמצן.
אמיגו משיקה מהדורה מוגבלת חדשה- סדרת קפה עולמי.
250 גרם.
המחיר ל-100 גרם 20 ש"ח.

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    עד 5 ימי עסקים, משתדלים מהר יותר :)
  • מדיניות החזרת מוצרים
    האמור בסעיף זה כפוף לחוק הגנת הצרכן התשמ”א 1980. הזיכוי יינתן בתנאי שהמוצר יוחזר ללא שימוש ו/או נזק ו/או פגם כאשר הנהלת האתר היא המחליט הבלעדי בעניין מצב המוצר המוחזר. במידה והמוצר הוחזר שלא כאמור בסעיף זה, לא יזוכה הלקוח בשום אופן או דרך. יובהר כי ניתן להחזיר את הפריט – שלא נעשה בו שימוש תוך 3 ימים מקבלתו.
    ביטול עסקה לפני שליחת המוצר ללקוח יהיה ללא חיוב נוסף, ויוחזרו ללקוח הכספים ששילם בגין העסקה כולל דמי משלוח. זיכוי כספי יינתן עפ”י האמור בחוק.
    במקרה של ביטול עסקה אחרי שליחת המוצר ללקוח ולאחר קבלת המוצר במשרדי החברה, באריזתו המקורית ובשלמותו וללא שימוש בו, יינתן זיכוי כספי לא כולל דמי משלוח חזרה אל משרדי החברה.
    הנהלת האתר רשאית להחליט על פי שיקול דעתה הבלעדי ובהתאם למצב המוצר, על אופן ההחזרה, מועד הרכישה, או החלפת המוצר.

האי גינאה החדשה הענק, הממוקם כ 300 ק"מ צפונית לאוסטרליה, מחולק בין אינדונזיה בצפון ופפואה גינאה (PNG) החדשה בדרום.

עץ הקפה הגדל בפאפואה ניו גינאה, הובא בתחילת המאה העשרים מג'מאיקה.

זן קפה הערביקה המסווג AA, הגדל בסיגרי, מתחרה בטעמו עם הקפה הנחשב הטוב בעולם –

ג'מייקה בלו מאונטן (Jamaica Blue Mountain) והמחיר כמובן, לא כל כך יקר.


מטע סיגרי (Sigri), המוקם בעמק ואג'י (Wahgi) ברמה המערבית הגבוהה (Highland),

הוקם בשנת 1950 וצבר במהירות הכרה עולמית לאחד מסוגי הקפה גורמה הטובים בעולם.

כל נטיעות הקפה בסיגרי הן באופן בלעדי ערביקה, מזן הנחשב לזן איכותי טיפיקה (Typica)

ועצי הקפה גדלים בגובה רב של כ-1,500 מטר.

במטע יש הרבה עצים המיועדים להצל על עצי הקפה באסטרטגיה של צל בצפיפות בינונית,

תוך שימוש בשני סוגים של עצי צל.

שיטה זו יוצרת הבשלה מוקדמת של הפולים וכמו כן מספקת בית גידול לפחות 90 מינים של ציפורים.

הקפה בסיגרי, המעובד בשטיפה, עובר תהליך קפדני ביותר של בקרת איכות ומעקב המתחיל

בבחירה של דובדבן קפה הנקטף.

לשם כך נשלחים הקוטפים מספר רב של פעמים למטעים כדי לקטוף את הפרי בשיא פריחתו

כשהוא אדום ובשל כשיש בו את האיזון הנכון של סוכר וחומצה.

כל פרי דובדבן שנקטף עובר תהליך "חליצה" (הוצאת הגלעין מהפרי pulped) עוד באותו היום,

כדי למנוע מעבר של טעמי הפרי המרקיב לגלעינים שהם למעשה פולי הקפה.

פולי הקפה מוכנסים לבריכת תסיסה למשך שלושה ימים כאשר בכל 24 שעות מוציאים אותם ושוטפים אותם מחדש.

פעולה שיוצרת פרופיל טעם ייחודי.

היבוש נעשה בשיטות טבעיות כדי להעשיר יותר את הטעם.

הסטנדרטים הגבוהים והאיכות היחודית של המיון והסיווג, הנעשים ידנית,

נותנת בסופו של דבר פולי קפה באיכות AA מהטובים בעולם.

יבול השנה טוב במיוחד והוכר כמעבר לשיא (Over the top).

מאפייני טעם: פרופיל טעם ייחודי מעושן, עם מתיקות מעודנת ורקע המזכיר את הקפה היוקרתי של ג'מייקה.

אנו קלינו אותו בקליה בינונית מיד לאחר הפיצוץ הראשון כך שמתקבל גוף משמעותי עם חומציות נעימה וטעם עדין מעולה.

x

#{title}

#{text}

#{price}