קפה ירוק הודי מונסון מלאבר - Indian Arabica Monsooned Malabar - AA

940169
  • 63.00
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
פולי קפה ירוק מהודו. 100% ערביקה. 1 ק"ג.
לקליה עצמית במכשיר קליה.

גוף טוב, חומציות נמוכה, מתון, קקאו, רמזים לטבק ועץ, תבלינים, עשן, אדמה.
מצויין לתערובות אספרסו. לא משמש בדרך כלל single origin בכוס קפה גורמה, הוא אולם ייחודי ומתוק, מרגיע למדי.

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    עד 5 ימי עסקים, משתדלים מהר יותר :)
  • מדיניות החזרת מוצרים
    האמור בסעיף זה כפוף לחוק הגנת הצרכן התשמ”א 1980. הזיכוי יינתן בתנאי שהמוצר יוחזר ללא שימוש ו/או נזק ו/או פגם כאשר הנהלת האתר היא המחליט הבלעדי בעניין מצב המוצר המוחזר. במידה והמוצר הוחזר שלא כאמור בסעיף זה, לא יזוכה הלקוח בשום אופן או דרך. יובהר כי ניתן להחזיר את הפריט – שלא נעשה בו שימוש תוך 3 ימים מקבלתו.
    ביטול עסקה לפני שליחת המוצר ללקוח יהיה ללא חיוב נוסף, ויוחזרו ללקוח הכספים ששילם בגין העסקה כולל דמי משלוח. זיכוי כספי יינתן עפ”י האמור בחוק.
    במקרה של ביטול עסקה אחרי שליחת המוצר ללקוח ולאחר קבלת המוצר במשרדי החברה, באריזתו המקורית ובשלמותו וללא שימוש בו, יינתן זיכוי כספי לא כולל דמי משלוח חזרה אל משרדי החברה.
    הנהלת האתר רשאית להחליט על פי שיקול דעתה הבלעדי ובהתאם למצב המוצר, על אופן ההחזרה, מועד הרכישה, או החלפת המוצר.

קפה הודי הגיע רחוק מאוד, במיוחד בשנים האחרונות, באיכות וכמות. בשנות ה -90 עשתה תעשיית הקפה בהודו שינוי גדול. מה שהיה פעם "איסוף" קפה, שבו סוגי קפה שונים היו נאספים, מעורבבים ונמכרים, כבר לא קיים.

אין יותר "קפה מהודו".  כיום כל סוג קפה נאסף ונארז בניפרד. לכל קפה היחודיות שלו,וכל סוג מזוהה אחרת בשוק הבינלאומי. קפה באיכות הגבוהה גדל ב- Tellichery ו- Malabar במחוז קראלה.

הסיבה שקפה זה מעורר עניין רב אצל אוהבי קפה, הוא תהליך המכונה “monsooning”.

קפה הודי הגיע רחוק מאוד, במיוחד בשנים האחרונות, באיכות וכמות. בשנות ה -90 עשתה תעשיית הקפה בהודו שינוי גדול. מה שהיה פעם "איסוף" קפה, שבו סוגי קפה שונים היו נאספים, מעורבבים ונמכרים, כבר לא קיים.
אין יותר "קפה מהודו".  כיום כל סוג קפה נאסף ונארז בניפרד. לכל קפה היחודיות שלו,וכל סוג מזוהה אחרת בשוק הבינלאומי. קפה באיכות הגבוהה גדל ב- Tellichery ו- Malabar במחוז קראלה.
הסיבה שקפה זה מעורר עניין רב אצל אוהבי קפה, הוא תהליך המכונה “monsooning”.

אחורה בזמן, כאשר לקח מספר חודשים עד שהקפה ההודי יגיע לאירופה על האוניות, הפולים הירוקים האלו נחשפו להרבה לחות, והלחות שינתה את המאפיין המקורי של הפולים. זה הפך את הפולים שקלאסית, הם ירוקים  לגוונים שונים של צהוב. הטעם הושפע גם הוא מהשינוי הזה. היום, כאשר הפולים לא מחכים חודשים רבים להגעת האוניות לחצי היבשת ההודית, הצרכנים שהתרגלו לאותו טעם מיוחד לא מצאו אותו בקפה ההודי "החדש". כדי לשחזר את אותם המאפיינים של הפולים, הספקים מבצעים תהליך המכונה “monsooning” . תהליך זה מתרחש בחודשים מאי ויוני בדרום מערב הודו שבו הפולים מאוחסנים בבניינים מיוחדים. מבנים מיוחדים אלה הם צדדית פתוחה והפולים נותרים חשופים. משנים אחת לכמה זמן את תנוחת שקי הפולים  כדי להבטיח שכל הפולים ומכל הצדדים נחשפים ללחות הגבוהה הזו. השהיה בבנינים אלו והחשיפה של הפולים לרוחות המונסון באופן שווה מכל צידי השקים. התהליך הזה נמשך כ-7 שבועות ומהנסיון,  זה הזמן להבטיח שהצבע והמאפיינים של הקפה של פעם נשמר. הקפה המיוחד הזה מקבל גוון צהוב ונראה כמו  שיש !  הקפה נחשב בעולם כ-specialty coffee  ומוכן לקלייה!

 
 
x

#{title}

#{text}

#{price}