קפה ירוק סומטרה מנדלינג Sumatra Mandheling

940156
  • 75.00
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
הקפה מסומטרה נמנה על אחד המשובחים בעולם.
מנדלינג הוא כנראה הטוב ביותר, בעל מבנה כבד חלק
ועושר סירופי כמעט, של טעם וניחוח נפלאים
פולי קפה ירוק מסומטרה. 100% ערביקה. 1 ק"ג.
לקליה עצמית במכשיר קליה.

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    עד 5 ימי עסקים, משתדלים מהר יותר :)
  • מדיניות החזרת מוצרים
    האמור בסעיף זה כפוף לחוק הגנת הצרכן התשמ”א 1980. הזיכוי יינתן בתנאי שהמוצר יוחזר ללא שימוש ו/או נזק ו/או פגם כאשר הנהלת האתר היא המחליט הבלעדי בעניין מצב המוצר המוחזר. במידה והמוצר הוחזר שלא כאמור בסעיף זה, לא יזוכה הלקוח בשום אופן או דרך. יובהר כי ניתן להחזיר את הפריט – שלא נעשה בו שימוש תוך 3 ימים מקבלתו.
    ביטול עסקה לפני שליחת המוצר ללקוח יהיה ללא חיוב נוסף, ויוחזרו ללקוח הכספים ששילם בגין העסקה כולל דמי משלוח. זיכוי כספי יינתן עפ”י האמור בחוק.
    במקרה של ביטול עסקה אחרי שליחת המוצר ללקוח ולאחר קבלת המוצר במשרדי החברה, באריזתו המקורית ובשלמותו וללא שימוש בו, יינתן זיכוי כספי לא כולל דמי משלוח חזרה אל משרדי החברה.
    הנהלת האתר רשאית להחליט על פי שיקול דעתה הבלעדי ובהתאם למצב המוצר, על אופן ההחזרה, מועד הרכישה, או החלפת המוצר.
סומטרה מנדלינג Sumatra Mandheling
 
האי סומטרה הוא אחד מ-12האיים של אינדונזיה המגדלים קפה, ואחד מתוך 17000 האיים (6000 מיושבים) המרכיבים את קבוצת האיים הגדולה בעולם.
מתוך ספרו של שלמה שטרן מדריך הקפה:
ב-26 לדצמבר 2004 היכה צונאמי בחופי סומטרה ומשפחות רבות נפגעו, מה שגרם לפגיעה בתפוקת הקפה מהאי. רוב הקפה בסומטרה הוא רובוסטה, הערביקה גדלה בסומטרה בשני אזורים עיקריים: מנדלינג (Mandheling) ליד אגם טורה בצפון סומטרה ואזור ההררי ג`איו (Gayo) סביב לאגם טאוור. סוגי הערביקה היותר ידועים הם אנקולה (Ankola) ומנדלינג (Mandheling), ניתן להשיג את הקפה רגיל וגם מיושן. הקפה מסומטרה מעובד בשיטה היבשה או החצי יבשה. הוא עובר שטיפה ראשונית ושאר תהליך הייבוש מסורתי, בפרישה על כל משטח חם אפשרי, אפילו על כבישים.
מי שטועם בפעם הראשונה קפה מסומטרה ללא הכנה מוקדמת, לא בטוח שיהנה. לא כולם מתרגלים לטעם הקפה מסומטרה. לקפה מסומטרה יש גוף חזק, חומציות נמוכה מאד ומרירות עוקצנית. לאחר ששותים קפה מסומטרה נותרת בפה מתיקות קלה וטעם של עשב.
צבע הקפה צהבהב והוא משחים לאט גם בתהליך הקלייה. בגלל תכונה זו קולים רבים שורפים את הקפה. כשקולים קפה מסומטרה מומלץ להקשיב לקולות הפיצוץ ומיד כשמתחיל הפיצוץ השני להתחיל בקירור, ולא לאפשר לפולים להשחים לחום כהה. קפה זה אידיאלי כתיסף לאספרסו, אך לא מומלץ להשתמש בו כזן יחיד. אפשר להוסיף אותו במינון קטן גם לקפה טורקי להקטנת החומציות.
x

#{title}

#{text}

#{price}